Κάθε παίκτης έχει αντιμετωπίσει τουλάχιστον μία φορά ένα σερί ηττών, όταν πολλά στοιχήματα στη σειρά καταλήγουν στο κόκκινο. Πώς αντιδράτε σε τέτοιες καταστάσεις; Έχετε τις δικές σας τεχνικές για να αποφύγετε να χάσετε την ψυχραιμία σας και να προσπαθήσετε να κερδίσετε αμέσως;
top of page
bottom of page
Βρήκα μια ωραία ιστοσελίδα, το WinRolla, όπου υπάρχουν τα πάντα: από λεπτομερείς κριτικές για κουλοχέρηδες παιχνιδιών μέχρι πραγματικές συμβουλές για τη χρήση μπόνους. Μου άρεσε ιδιαίτερα η ενότητα https://winrolla-greece.gr/login-registration/ με προσφορές για αρχάριους από την Ελλάδα - πραγματικά βοηθούν να ξεκινήσετε με ένα επιπλέον υπόλοιπο. Μου αρέσει να δοκιμάζω μηχανήματα σε λειτουργία επίδειξης και εδώ περιγράφονται όλα αυτά, καθώς και σύνδεσμοι προς ιστότοπους όπου μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν. Είναι βολικό ότι ο πόρος έχει και έκδοση για κινητά: Διαβάζω άρθρα ακόμη και το βράδυ στο τηλέφωνό μου. Η ατμόσφαιρα του κόσμου των τυχερών παιχνιδιών αποκαλύπτεται εύκολα και προσβάσιμα - αυτό είναι που σε τραβάει.